weather
20°
ANASAYFA İlan ve Duyurular Avrupa Komisyonu, Lüksemburg'da Büyük BT Hizmetleri Yarışması düzenliyor

Avrupa Komisyonu, Lüksemburg'da Büyük BT Hizmetleri Yarışması düzenliyor

Avrupa Komisyonu'nun Yayınlar Ofisi, Lüksemburg'da büyük bir BT hizmetleri yarışması düzenliyor. Yarışma, danışmanlık, yazılım geliştirme, İnternet ve destek alanlarında hizmet sağlayıcılarını hedefliyor.
yazar
İdeal Haber
Editör
30
GÖSTERİM
Avrupa Komisyonu, Lüksemburg'da Büyük BT Hizmetleri Yarışması düzenliyor

Avrupa Komisyonu'nun Yayınlar Ofisi, Lüksemburg'da büyük bir BT hizmetleri yarışması düzenliyor. Yarışma, danışmanlık, yazılım geliştirme, internet ve destek alanlarında hizmet sağlayıcılarını hedefliyor.

Yarışma kapsamında, görsel-işitsel ürünler, mobil uygulamalar, HTML tabanlı elektronik yayınlar, video oyunları, Sanal Gerçeklik ve Artırılmış Gerçeklik teknolojilerine dayalı uygulamalar ve etkileşimli bilgi görselleştirmeli yayınların üretimi için beş farklı lot bulunuyor. Her bir lot için ayrı ayrı teklifler alınacak.

Maksimum sözleşme süresi 48 ay olarak belirlenen yarışma kapsamında tekliflerin son başvuru tarihine kadar, Avrupa Komisyonu'nun Yayınlar Ofisi'nin Lüksemburg'daki merkezine tekliflerin iletilmesi gerekiyor.

İlgilenen BT hizmet sağlayıcıları ve yazılım geliştirme uzmanları, yarışmanın herhangi bir lotuna teklif sunabilirler. Tekliflerin alınması için son başvuru tarihi 5 Haziran 2024 olarak belirlendi.

Yarışma hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yunanistan ve Türkiye'den Spor ve Eğitimde İşbirliği: Mate Projesi

Yunanistan ve Türkiye'den Spor ve Eğitimde İşbirliği: Mate Projesi