weather
20°
ANASAYFA Gençlik Fırsatları AB-Türkiye Gençlik Forumu’nda dijital çağın zorlukları ele alındı

AB-Türkiye Gençlik Forumu’nda dijital çağın zorlukları ele alındı

Antalya'da düzenlenen AB-Türkiye Gençlik Forumu, dijital çağın zorluklarına odaklanarak, dezenformasyonla mücadele ve eleştirel düşünme becerilerini ele aldı.
yazar
İdeal Haber
Editör
33
GÖSTERİM
AB-Türkiye Gençlik Forumu’nda dijital çağın zorlukları ele alındı

Antalya'da düzenlenen Avrupa Birliği Türkiye Gençlik Forumu, dijital çağın zorluklarına odaklanarak, dezenformasyonla mücadele ve eleştirel düşünme becerilerini ele aldı.

25-26 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen etkinlikte, Türkiye'nin dört bir yanından 200 genç üniversite öğrencisi, dijital ortamın yarattığı zorlukları ve fırsatları derinlemesine tartışmak üzere bir araya geldi. Forum, gazeteciler, psikologlar, akademisyenler ve stratejik iletişim uzmanları gibi önemli isimlerin katılımıyla zenginleşti.

Etkinlikte, dezenformasyonla mücadelede pratiğe dönük bir deneyim sunan simülasyonlar düzenlendi. Ayrıca canlı izleyici anketleri ve etkileşimli Soru-Cevap oturumları sayesinde katılımcılar, eleştirel düşünme becerilerini geliştirme ve proaktif katılıma olanak sağlama fırsatı buldular.

Forum, Avrupa Dış İlişkiler Servisi Stratejik İletişim Bölümü çalışanı Katarzyna Sumislawska tarafından yönetilen simülasyonlar ve paneller aracılığıyla gençlere değerli bilgiler ve araçlar sunarken, eleştirel düşünme kültürünü teşvik etme yolunda önemli adımlar attı.

Bu etkinlik, gençlerin dijital çağın karmaşasını aşmak ve bilinçli bir şekilde dijital ortamı kullanmak için önemli bir platform sağladı.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Avrupa Film Günleri Türkiye'de sinemaseverleri buluşturuyor

Avrupa Film Günleri Türkiye'de sinemaseverleri buluşturuyor