weather
20°
ANASAYFA Sivil Toplum Salt Sanatsal Araştırma ve Üretim Destek Programı için başvurular devam ediyor

Salt Sanatsal Araştırma ve Üretim Destek Programı için başvurular devam ediyor

BBVA Vakfı iş birliğiyle düzenlenen Salt Sanatsal Araştırma ve Üretim Destek Programı, Türkiyeli sanatçıların güncel toplumsal meselelere disiplinlerarası bir yaklaşımla odaklanmalarını hedefliyor.
yazar
İdeal Haber
Editör
46
GÖSTERİM
Salt Sanatsal Araştırma ve Üretim Destek Programı için başvurular devam ediyor

BBVA Vakfı iş birliğiyle düzenlenen Salt Sanatsal Araştırma ve Üretim Destek Programı, Türkiyeli sanatçıların güncel toplumsal meselelere disiplinlerarası bir yaklaşımla odaklanmalarını hedefliyor. İki yıl sürecek olan bu destek programı, sanatçılar ile toplum arasındaki etkileşimi artırmayı ve yenilikçi projelere kaynak sağlamayı amaçlıyor.

2024 yılında gerçekleştirilecek başvurular, 21 Mart ile 12 Mayıs arasında alınacak. Projelerin değerlendirme sürecinin tamamlanmasının ardından Haziran ayında seçilenler duyurulacak. Her bir projeye 20.000 Euro'luk bir fon desteği sağlanacak. Ayrıca, seçilen projelerin sahiplerine İspanya'da iki haftalık bir misafir sanatçı programına katılma ve işlerini Türkiye ve İspanya'da sergileme imkanı sunulacak.

Bu yılki değerlendirme süreci, Vasıf Kortun, Miguel Zugaza, Elvira Dyangani Ose, Manuel Segade, Ala Younis, Fatma Çolakoğlu ve Juan Pujol gibi uzmanlardan oluşan bir Seçici Kurul tarafından yapılacak.

BBVA Vakfı, program aracılığıyla araştırmaya dayalı sanatsal, kültürel ve bilimsel faaliyetleri destekleyerek toplumsal fayda sağlamayı amaçlıyor.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayın.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tek Pazar Programı Teklif Çağrısı başvuruları için son günler!

Tek Pazar Programı Teklif Çağrısı başvuruları için son günler!