weather
15°
ANASAYFA Sivil Toplum İfade Özgürlüğüne İlişkin Davalarda Standartlar ve Usul Yükümlülükleri Programı katılımcılarını arıyor

İfade Özgürlüğüne İlişkin Davalarda Standartlar ve Usul Yükümlülükleri Programı katılımcılarını arıyor

İfade Özgürlüğü Derneği (İFÖD), ifade özgürlüğü alanında farkındalık oluşturmak ve hukuki beceri gelişimini desteklemek amacıyla Ankara'da "İfade Özgürlüğüne İlişkin Davalarda Standartlar ve Usul Yükümlülükleri" Programı düzenliyor.
yazar
İdeal Haber
Editör
42
GÖSTERİM
İfade Özgürlüğüne İlişkin Davalarda Standartlar ve Usul Yükümlülükleri Programı katılımcılarını arıyor

İfade Özgürlüğü Derneği (İFÖD), ifade özgürlüğü alanında farkındalık oluşturmak ve hukuki beceri gelişimini desteklemek amacıyla Ankara'da "İfade Özgürlüğüne İlişkin Davalarda Standartlar ve Usul Yükümlülükleri" Programı düzenliyor. Program, hukuk alanında çalışanlar, öğrenciler ve dava takibi yapan sivil toplum ve medya kuruluşu çalışanları için 4-5 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleşecek.

Program kapsamında ifade özgürlüğüne ilişkin usul yükümlülükleri, ulusal ve uluslararası standartlar, ceza davalarında kovuşturma usul sorunları, karar sürecine ilişkin usul sorunları ve idari davaların usul sorunları ele alınacak. Başvurular tam katılım şartı ile kabul edilecek ve katılımcılara program sonrası katılım belgesi verilecek.

 

Başvurular sadece online olarak kabul edilmekte olup, aşağıdaki link aracılığı ile başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

Başvuru linkihttps://ifade.org.tr/kapasite-gelistirme/program-basvurusu/

Son başvuru tarihi: 14 Nisan 2024!

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İKA Küçük Ölçekli Rüzgâr Türbini Tasarım Yarışması başvuruları devam ediyor

İKA Küçük Ölçekli Rüzgâr Türbini Tasarım Yarışması başvuruları devam ediyor