weather
16°
ANASAYFA Gençlik Fırsatları “The New Myths”, Avrupa ve yurtdışından Gençlik Çalışanlarını bir araya getiriyor!

“The New Myths”, Avrupa ve yurtdışından Gençlik Çalışanlarını bir araya getiriyor!

Cosmos Youth’ın gönderici kuruluş olduğu ve İspanya’da gerçekleştirilecek olan Erasmus+ Training Course-Eğitim Kursu “New Myths”  için başvurular başladı.
yazar
İdeal Haber
Editör
23
GÖSTERİM
“The New Myths”, Avrupa ve yurtdışından Gençlik Çalışanlarını bir araya getiriyor!

Cosmos Youth’ın gönderici kuruluş olduğu ve İspanya’da gerçekleştirilecek olan Erasmus+ Training Course-Eğitim Kursu “New Myths”  için başvurular başladı. “The New Myths”, Avrupa ve yurtdışından Gençlik Çalışanlarını bir araya getiriyor!

Avrupa ve yurtdışından 12 ülkeden gelen 24 gençlik çalışanı için düzenlenecek olan "The New Myths" eğitim kursu, mitoloji ile kimlik arasındaki önemli bağlantıyı derinlemesine ele almayı hedefliyor.

Katılımcıların mitler ve kahramanın yolculuğunu inceleyerek kişisel, sosyal ve ruhsal gerçekliklerini anlamasını kolaylaştırmayı amaçlayan proje; anlatı ve sözlü teknikler, farkındalık, hareket, doğada törenler ve grup dinamikleri gibi çeşitli yöntemler kullanılarak bu hedefe ulaşılacak.

Katılımcılar, yerel veya ulusal mitleri derinlemesine inceleyerek onlara yeni anlamlar kazandıracaklar. Eğitimde öğrenilen teoriler ve yöntemler, gençlerle çalışmada sosyal ve kolektif kimliklere yönelik yeni yaklaşımlar geliştirmelerine yardımcı olacak.

The New Myths, gençlik çalışanlarının kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkı sağlayacak önemli bir platform sunuyor.

Türkiye’de yaşayan 18 yaş üzeri tüm gençlik çalışanlarının başvurusuna açık olan projeye yeşil pasaport ve geçerli Schengen vizesi sahipleri başvurabilir. Program kapsamında vize ücreti karşılanmayacak.

 Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayın.

www.cosmosyouth.org

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
American Councils Professional Fellows Programına başvurular başladı

American Councils Professional Fellows Programına başvurular başladı