weather
20°
ANASAYFA Proje ve Hibeler Tek Pazar Programı Teklif Çağrısı başvuruları için son günler!

Tek Pazar Programı Teklif Çağrısı başvuruları için son günler!

Tek Pazar Programı'nın bir parçası olan “Uygun Fiyatlı Konut Girişimi Avrupa Ortaklığı aracılığıyla KOBİ’lerin ve paydaşların yenileme projelerine katılım kapasitelerinin artırılması (SMP-COSME-2023-HOUS)” teklif çağrısı başvuruları için son günler!
yazar
İdeal Haber
Editör
51
GÖSTERİM
Tek Pazar Programı Teklif Çağrısı başvuruları için son günler!

Tek Pazar Programı'nın bir parçası olan “Uygun Fiyatlı Konut Girişimi Avrupa Ortaklığı aracılığıyla KOBİ’lerin ve paydaşların yenileme projelerine katılım kapasitelerinin artırılması (SMP-COSME-2023-HOUS)” teklif çağrısı başvuruları için son günler! Bu çağrı özellikle inşaat ve yakınlık ile sosyal ekonomiye sahip endüstriyel ekosistemlerin yeşil ve dijital geçişine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Programa son başvuru tarihi 9 Nisan 2024 olarak belirlendi. Bu tarihe kadar, uygun fiyatlı konut alanında faaliyet gösteren KOBİ'ler ve ilgili paydaşlar, yenileme projelerine katılım kapasitelerini artırmak için başvuruda bulunabilirler.

Bu teklif çağrısı, Avrupa'nın sürdürülebilir kentsel dönüşüm çabalarına destek olmayı ve endüstriyel ekosistemlerin yeşil ve dijital dönüşümünü teşvik etmeyi amaçlıyor. Uygun fiyatlı konut sektöründe faaliyet gösteren şirketler için önemli bir fırsat olan bu çağrı, Avrupa'nın sosyal ekonomisine ve sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunacak projelerin geliştirilmesine olanak sağlıyor.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayın.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
RAPTOR Şehri Seçilen Konya için Mobilite Girişimcileri Çağrısı başvuruları devam ediyor

RAPTOR Şehri Seçilen Konya için Mobilite Girişimcileri Çağrısı başvuruları devam ediyor